Oppvekstportalen 2009/2010Lokale lenker
Planer:
Lover:
Forskrifter til:
Forskrifter om:

Om barnehagene
Første barnehage
er en 4-avdelings barnehage, som ligger i nye og flott lokaler ved siden av Landby kirke. Første barnehage er en "Fokusbarnehage" der det flerkulturelle arbeidet står i fokus. Vi samarbeider med andre barnehager om dette temaet.
Andre barnehage
ligger i rolige omgivelser på Landbytoppen, med skogen i umiddelbar nærhet. Vi har 3 avdelinger og vår egen minibuss som vi reiser på tur med hver dag.
Tredje barnehage
åpnet i 1975, og har lyse, trivelige lokaler. Barnehagen ligger i gangavstand fra sentrum. Hos oss er det et spennende miljø med barn fra mange land.
Fjerde barnehage
har plass til 65 barn fordelt på fire avdelinger; to avdelinger for barn fra 11 mnd - 3 år, og 2 avdelinger for barn fra 3 - 5 år. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser på Haugen.
Femte barnehage
er en 3 avdelingsbarnehage med 50 plasser for barn i alderen 1-6 år. Barnehagen har god plass både inne og ute. Vi har et godt inneklima og uteområdet vårt er stort og varierende for fysiske utfordringer.
Sjette barnehage
har 3 avdelinger og 50 barn; en småbarnsavdeling med 14 barn i alderen 0-3 år og 2 avdelinger med 18 barn i alderen 3-6 år. Barnehagen ligger i variert terreng - kupert med fjell, skog, gress og asfalt. Nærmiljøet innbyr til ulike aktiviteter: gymsal, museum, lekeplasser etc. Alt er tilgjengelig via gangveier.
Tjenestetilbud:
Ansvarlig redaktør: Rektor

Webredaktør: Bjørn Paulsen